Köszöntjük az Aviagen honlapján!

Az Aviagen® baromfitenyésztő cég nagyszülő és szülőpár naposcsibéket forgalmaz a vásárlóinak világszerte több mint 100 országban. Termékeinek eredményességét, sikerét kiterjedt, lojális és globális vevőköre is igazolja.

Az Aviagen a piaci igényekre válaszolva valamit a termékskála rugalmasságának biztosítása érdekében egy speciális, színes szülőpár fajtát  kínál jelenlegi és jövőbeni partnereinek. A jelenleg csak Európában kapható Rowan Range® madarunk több színvariációval is rendelkezik,a kakas fajtájának a  kiválasztásától függően. A színvariációk mindegyike megfelel a szabadtartású, lassú növekedésű és organikus fajtákat igénylő, növekedő piacok sajátos kívánalmainak. A Yield Plus™ kakas az első elérhető termék az  Aviagen saját Specialty Male® portfóliójából, amivel egy kiugróan magas mellhús kihozatalú végterméket szándékoztak előállítani.

Aviagen sikeres és jól megalapozott genetikai szelekciós programja következetesen elősegíti az izmoltság és az általános egészség folyamatos javulását, miközben a madaraknak a legmagasabb színvonalú ellátást és állatjóléti feltételeket biztosítja.

Ross és Rowan Ranger fajták már  elérhetők az Ön régiójában is. Mégtöbb információért kérjük látogasson el az angol nyelvű honlapra.


        SpecialtyMaleslogo133wx148h


Letölthető szakmai dokumentumok

A letölthető szakmai adattárunk az Aviagen által kidolgozott anyagokat tartalmazza, amelyek segítik vásárlóinkat abban, hogy nyereségesen üzemeltessék vállalkozásaikat, hogy csúcsteljesítményű madarakat termeljenek megbízható állomány menedzsment programok alkalmazásával.

Az oldal alján megtalálható az összes magyar nyelven elérhető dokumentum. A pdf formátumok letöltéséhez egyszerűen kattintson a címre. Idegen nyelvű anyagokat a Letölthető szakmai dokumentumok között találhat a keresőben megadott szűrők segítségével.

Az itt szereplő szülőpár teljesítmény mutatók az Európára jellemző állománysűrűséget és hatékonyságot veszik figyelembe, amelyek befolyásolják az állományok ciklustervezési és menedzselési technikáit. Ebből következik, hogy az itt elfogadott tenyésztői stratégia 21 hetes (146 napos) korig eltér a világ más régióiban javasolt stratégiától.


 Adatvédelmi szabályzat


Elérhetőség

Amennyiben további információra lenne szüksége, kérem, keresse fel területi központunkat.

Aviagen Kft
T: +36 96 516 000
C: Mezőörs, Hungary
E: officeHU@aviagen.com
:


Letölthető szakmai dokumentumok kereső